Interview met Kelly LeValley Hunt, oprichter en CEO van Mint Gold Dust | Invezz

2021-11-16 10:59:53 By : Mr. Russell zou

Bouw een aandelenportefeuille op en laat uw kapitaal groeien.

Ontcijfer digitale valuta en koop uw eerste Bitcoin.

Grondstoffen zijn een go-to-beleggingsklasse. Erachter te komen waarom.

Profiteer van brede markten door te beleggen in indices.

Forex is 's werelds grootste financiële markt, lees er meer over.

Invezz is een onafhankelijk platform dat als doel heeft gebruikers te helpen financiële vrijheid te bereiken. Om ons werk te financieren, werken we samen met adverteerders, die ons belonen voor gebruikers die Invezz naar hun diensten verwijst. Hoewel onze recensies en beoordelingen van elk product op de site onafhankelijk en onbevooroordeeld zijn, kunnen merken betalen om hoger in onze ranglijst te verschijnen of om advertenties in specifieke delen van de site te plaatsen. De volgorde waarin producten en diensten op Invezz verschijnen, vormt geen goedkeuring door ons en houd er rekening mee dat er mogelijk andere platforms voor u beschikbaar zijn dan de producten en diensten die op onze website verschijnen. Lees meer over hoe we geld verdienen >

Mint Gold Dust, een digitaal ecosysteem voor het verbinden van makers en het verstrekken van herkomst via slimme contracten, verkocht Series 1 RAREPEPE, RAREPEPE NAKAMOTO, Card 1 voor $ 500k, oorspronkelijk gewaardeerd op $ 25k eerder dit jaar, op 5 november.

Het verzamelobject werd gekocht door MetaKovan, die eerder dit jaar de beroemde Beeple's EVERYDAYS: THE FIRST 5000 DAYS NFT kocht voor $ 69 miljoen.

Op zoek naar actueel nieuws, goede tips en marktanalyses? Schrijf u vandaag nog in voor de Invezz nieuwsbrief.

De veiling toont de groeiende markt van Mint Gold Dust, die een 24/7 artiestenmarkt en creatieve studio biedt voor NFT-makers, terwijl het white label managed services-oplossingen biedt voor digitale en fysieke NFT's.

Invezz praat met de oprichter en CEO van het ecosysteem, Kelly LeValley Hunt.

Wat heeft volgens u de interesse gewekt van de grote NFT-investeerder MetaKovan in de RAREPEPE-serie?

Toen ik MetaKovan sprak, was hij aanvankelijk erg geïnteresseerd in het RAREPEPE-boek geschreven door Eleonora Brizi en MemeConscious. In het boek is RAREPEPE Satoshi Nakamoto de allereerste kaart ooit vermeld voor Series 1. RAREPEPE was de eerste community-gedreven NFT die werd geketend en wordt beschouwd als het eerste kunstproject in de crypto-ruimte.

Wat is uw mening over het debat als het platform dat dit eerbetoon aan Satoshi Nakamoto verkocht: Gelooft u dat hij bestond? Is hij Craig Wright? Wat vindt u van het proces van de eeuw (Kleiman vs. Wright) en de mogelijke uitkomst ervan?

Waarom denk je dat Satoshi Nakamoto een hij is? Dat is mijn vraag. Ik denk dat Craig Wright een beetje een opportunist is en dat hij moet ophouden zich voor te doen als een vrouw als hij zich niet als vrouw identificeert.

Komt er binnenkort iets speciaals voor of van Mint Gold Dust?

Mint Gold Dust is een ecosysteem voor kunstenaars, verzamelaars en medewerkers uit meerdere industrieën die de manier waarop mensen omgaan met de digitale wereld zullen veranderen. Mint Gold Dust is het Bauhaus van web3.

Welke invloed heeft NFT-marktregulering op ecosystemen zoals Mint Gold Dust?

Nu ligt de nadruk op NFT's vooral op kunst, maar in werkelijkheid gaat het veel verder dan dat. Er is geen one size fits all NFT-regelgeving. Regelgevers moeten begrijpen dat NFT's in meerdere sectoren zullen worden toegepast. Mint Gold Dust heeft ons ecosysteem gebouwd om artiesten en verzamelaars te ondersteunen terwijl de regelgeving zich ontwikkelt door te anticiperen op hun behoeften. Zo hebben we geïnvesteerd in Gilded.Finance voor financiële rapportage voor kunstenaars en verzamelaars, zodat zij de wet- en regelgeving op het gebied van vermogenswinsten en inkomstenbelasting kunnen volgen.

Concurreert een entiteit rechtstreeks met uw ecosysteem?

Elk NFT-platform heeft zijn eigen mooie uniciteit. Mint Gold Dust is niet alleen een platform, maar een ecosysteem dat functioneert om artiesten en verzamelaars te ondersteunen. Met de kunstenaars en verzamelaars, plus de industrieën waarin we hebben geïnvesteerd en waarmee we werken, is Mint Gold Dust een zichzelf in stand houdende economie.

Invezz geeft geen financieel advies. Ons doel is om investeringsinformatie te vereenvoudigen, zodat elke gebruiker weloverwogen beslissingen kan nemen met zijn geld en controle kan krijgen over zijn financiële toekomst. We nemen geen verantwoordelijkheid voor individuele investeringsbeslissingen, winsten of verliezen en het is belangrijk om te weten dat 67% van de nieuwe handelaren geld verliest.